שרימפס עטוף בייקון
שרימפס עטוף בייקון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו שרימפס, מלח ופלפל, עלי כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: שרימפס עטוף בבייקון, שרימפס עטוף בייקון, ו שרימפס עטוף בבייקון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את המטגן. בקערה, מערבבים יחד את התפוז הקצוץ, צ ' ילה, בצל ירוק, כוסברה, שמן זית, מלח ופלפל.
לעטוף כל שרימפס בסעיף של בייקון ומאובטח עם קיסם.
מניחים את השרימפס על תבנית אפייה ומטגנים, הופכים פעם אחת, עד שהבייקון פריך והשרימפס מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד. כדי לשרת, להניח עלה חסה על קרש החיתוך.
הסר את הקיסם מ 1 של שרימפס מבושל למרכז את השרימפס על עלה החסה. כפית קצת רוטב הדר על גבי, לעטוף את כל זה בחסה כמו בוריטו, ולשים אותו בצד התפר על צלחת. תמשיך באותה דרך לעטוף את כל השרימפס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.