זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם שרימפס, קישואים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בייקון עטוף קישואים ממולאים, שרימפס עטוף בבייקון, ו שרימפס עטוף בבייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, לשלב את בזיליקום עם 2 כפות של שמן זית ושום. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את השרימפס ופונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3
בקערה רדודה, בנדיבות מברשת פרוסות קישואים משני הצדדים עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל; לתת לעמוד במשך 5 דקות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
4
במחבת, לבשל את הבייקון על חום מתון עד השחמה קלה, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
5
ניקוז.
6
עבודה בקצה של שיפוד 12 אינץ', לחדור את הקצה של פרוסת קישואים. להניף את הקישואים לצד ולשפד שרימפס, אז לולאת פרוסת קישואים סביב השרימפס ולנקב פרוסת קישואים כדי לאבטח אותו סביב השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
7
הוסף עוד שרימפס, לעטוף את שאר פרוסת קישואים סביבו ולאבטח אותו על שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף כיכר בייקון. חזור על השחלה, באמצעות 2 פרוסות קישואים יותר, 4 שרימפס יותר 2 ריבועי בייקון יותר. חוט את שאר החומרים כדי להפוך 8 שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
9
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. שמן את הגריל ואת הגריל 4 שיפודים בכל פעם מעל חום גבוה במשך כ 2 דקות לכל צד, או רק עד שרימפס מבושלים דרך ואת קישואים עדיין פריך.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.