קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

שרימפס פו'בויס

שרימפס פו'בויס
חסילונים po ' boys יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם קמח תירס, ביצה לבנה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. נסו שרימפס Po ' Boys, שרימפס פו בנים, ו שרימפס פו בנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין סלט כרוב rmoulade, לשלב הראשון 9 מרכיבים בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להוסיף סלט כרוב; לזרוק מעיל. כיסוי וצינה.
3
כדי להכין po ' boys, לשלב קורנפלור הבא 4 מרכיבים (דרך ביצה לבן) בקערה בינונית; לטאטא עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף שרימפס; לזרוק היטב. להשרות במקרר 30 דקות, ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
חלול החוצה העליון והתחתון חצאים של לחם, משאיר קליפה עבה 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
6
מניחים לחם קרוע במעבד מזון; לעבד עד פירורים עדינים מאוד טופס. הניחו בצד 1/2 פירורי לחם כוס; שמרו את פירורי הלחם הנותרים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
שלב 1/2 פירורי לחם כוס, קמח תירס, ופלפל שחור בשקית פלסטיק zip העליון גדול; לאטום ולנער לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
8
הסר שרימפס מקערה; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים שרימפס לתערובת פירורי לחם. לאטום וללחוץ למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
10
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הוסף שרימפס; לבשל 3 דקות בכל צד או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
13
סדר 1/2 כוס סלט על כל חצי התחתון של הלחם. למעלה עם רבע שרימפס ו 2 פרוסות עגבניות. מכסים בחצי העליון של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.