שרימפס פינת קרוק ודגנים
השרימפס בפינה של קרוק וגריסים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. 255 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, מים, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מאה כדורי שרימפס פינתיים, פינת C: טאקו שרימפס כוסברה-סיד, ו שרימפס ודגנים.
הוראות
מביאים את 4 המרכיבים הראשונים לרתיחה בסיר בינוני; מקציפים בהדרגה בגריסים; מפחיתים את החום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, 10 דקות או עד מעובה; מוסיפים גבינת צ ' דר ו -4 המרכיבים הבאים; מניחים בצד אך שומרים על חום.מבשלים בייקון במחבת גדולה עד פריך; להסיר בייקון ולנקז על מגבות נייר, להזמין 1 כף של טפטוף במחבת; פירורים בייקון ולהניח בצד.
מפזרים שרימפס עם פלפל ומלח; לדלות בקמח.
לטגן פטריות בטפטופים חמים במחבת 5 דקות, או עד רך; להוסיף בצל ירוק ו לטגן 2 דקות; להוסיף שרימפס ושום ו לטגן 2 דקות או עד שרימפס הם חומים קלות; מערבבים במרק עוף, מיץ לימון ורוטב חם ומבשלים 2 דקות נוספות, ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה ממחבת.מחלקים שיבולת שועל ל 4 קערות מרק גדולות ורדודות; מחלקים תערובת שרימפס לארבע מנות ומניחים על גבי גריסים; מעל כל מנה עם בייקון מתפורר ומגישים עם טריזי לימון.