קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

שרימפס צ'ילי ליים עם מטבל צ' יפוטלה שמנת

שרימפס צ'ילי ליים עם מטבל צ' יפוטלה שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שרימפס צ'ילי סיד עם שמנת Chipotle לטבול. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 53 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, צ'יפוטלה צ' ילה ברוטב אדובו, פתיתי פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צ'יפוטלה ליים סלט שרימפס בגריל ברוטב לימון כוסברה, קרם ליים-צ'ילה ההלבשה, ו טווחי צ'ילי ירוקים עם מיונז צ' יפוטלה, שרימפס וסלט אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמור 1 ליים לקישוט. גרגר 1 כפית לקלף מ סיד אחר.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2
חותכים סיד לשניים; לסחוט מספיק מיץ כדי למדוד 2 כפות. הניחו לקלף ולמיץ בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
3
פרפר כל שרימפס על ידי חיתוך לאורך העקומה החיצונית דרך החלק הבשרני עבור כ 1 1 1/2 אינץ', חיתוך כמעט עד העקומה הפנימית. השרימפס צריך להתפשט לרווחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
ב 1-גלון resealable מזון אחסון שקית פלסטיק, לערבב שמן, שום, פתיתי פלפל, מיץ ליים ו קליפת ליים מגוררת. לנער קלות לערבב.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
קליפת לייםקליפת ליים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
5
להוסיף שרימפס. כלב ים תיק; לסובב מעיל כל שרימפס. מקררים 30 עד 60 דקות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים מיונז, חרדל דבש, צ 'יפוטלה צ' ילה ורוטב אדובו. מכסים; מקררים עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
חרדל דבשחרדל דבש
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מחממים תנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר שרימפס ממרינדה; מקום בתבנית אפייה 15x10x1 אינץ'. פתח כל שרימפס, הסדרת במחבת כך חלק לחתוך הוא על מחבת עם זנב תחוב. תשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
אופים 5 עד 7 דקות, סידור מחדש שרימפס באמצע זמן לאפות, עד שרימפס הם ורודים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מניחים על מגש הגשה; מפזרים כוסברה. לטבול כפית בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
חותכים סיד שמורות לתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
12
לטבול מקשטים עם טריזים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
13
מגישים שרימפס עם מטבל. אחסן כל שרימפס ומטבל שנותרו במקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Juve Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
זהב חיוור בצבע, זה קאווה יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של לימון הדר ומשמשים. החיך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. זה קאווה טבע ברוט הוא מאוד תכליתי כי לא מינון הוסיף, ולכן החומציות והבועות לנקות את החיך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים מיסו-במרינדה, טונה מצופה שומשום, עוף טיקה מסאלה וג ' אמון איבריקו.