שרימפס צ'ילי ליים עם מטבל צ' יפוטלה שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שרימפס צ'ילי סיד עם שמנת Chipotle לטבול. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 53 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, צ'יפוטלה צ' ילה ברוטב אדובו, פתיתי פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צ'יפוטלה ליים סלט שרימפס בגריל ברוטב לימון כוסברה, קרם ליים-צ'ילה ההלבשה, ו טווחי צ'ילי ירוקים עם מיונז צ' יפוטלה, שרימפס וסלט אננס (מתכונים דומים).
הוראות
שמור 1 ליים לקישוט. גרגר 1 כפית לקלף מ סיד אחר.
חותכים סיד לשניים; לסחוט מספיק מיץ כדי למדוד 2 כפות. הניחו לקלף ולמיץ בצד.
פרפר כל שרימפס על ידי חיתוך לאורך העקומה החיצונית דרך החלק הבשרני עבור כ 1 1 1/2 אינץ', חיתוך כמעט עד העקומה הפנימית. השרימפס צריך להתפשט לרווחה.
ב 1-גלון resealable מזון אחסון שקית פלסטיק, לערבב שמן, שום, פתיתי פלפל, מיץ ליים ו קליפת ליים מגוררת. לנער קלות לערבב.
להוסיף שרימפס. כלב ים תיק; לסובב מעיל כל שרימפס. מקררים 30 עד 60 דקות כדי להשרות.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים מיונז, חרדל דבש, צ 'יפוטלה צ' ילה ורוטב אדובו. מכסים; מקררים עד ההגשה.
הסר שרימפס ממרינדה; מקום בתבנית אפייה 15x10x1 אינץ'. פתח כל שרימפס, הסדרת במחבת כך חלק לחתוך הוא על מחבת עם זנב תחוב. תשליך את המרינדה.
אופים 5 עד 7 דקות, סידור מחדש שרימפס באמצע זמן לאפות, עד שרימפס הם ורודים.
מניחים על מגש הגשה; מפזרים כוסברה. לטבול כפית בקערה.
חותכים סיד שמורות לתוך טריזים.
מגישים שרימפס עם מטבל. אחסן כל שרימפס ומטבל שנותרו במקרר.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Juve Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava]()
יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
זהב חיוור בצבע, זה קאווה יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של לימון הדר ומשמשים. החיך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. זה קאווה טבע ברוט הוא מאוד תכליתי כי לא מינון הוסיף, ולכן החומציות והבועות לנקות את החיך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים מיסו-במרינדה, טונה מצופה שומשום, עוף טיקה מסאלה וג ' אמון איבריקו.