שרימפס צלוי עם זיגוג משמש-קארי
שרימפס משופד בגריל עם זיגוג משמש-קארי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך שימורי משמש, חומץ יין, פלחי לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. נסו מבשלים את הספר: שיפוד שרימפס עם זיגוג משמש-קארי, צדפות משופדות עם זיגוג קארי משמש, ו שרימפס מתובל בגריל עם זיגוג משמש ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס רדודה או צלחת פלסטיק, מערבבים שמן, שימורים, חומץ, חרדל, אבקת קארי ושום.
הוסף שרימפס; פנה מעיל עם זיגוג. מכסים ומקררים 15 עד 30 דקות.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
הסר שרימפס מן זיגוג; זיגוג מילואים. על שישה שיפודים 10-12 אינץ', שרימפס חוט, משאיר שטח 1/4 אינץ ' בין כל אחד. (אם משתמשים בשיפוד במבוק, להשרות במים 30 דקות לפני השימוש.)
כסה ובקבובי גריל מעל חום בינוני 6 עד 8 דקות, צחצוח מספר פעמים עם זיגוג וסיבוב פעם אחת, עד שרימפס הם ורודים ומוצקים. בטל כל זיגוג שנותר.
מניחים חסה גרוסה על מגש; לארגן קבבים על גבי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.