שרימפס קוקוס טמפורה
המתכון טמפורה קוקוס שרימפס יכול לספק הכמיהה היפנית שלך בערך 11 דקות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך קוקוס, שרימפס, תערובת פירות ים טמפורה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו טמפורה (שרימפס) , שרימפס טמפורה, ו שרימפס טמפורה בנטו (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן לתוך טיגון עמוק, מחבת כבדה גדולה או סיר, מילוי לא יותר מ 1/3 מלא.
חום על חום בינוני עד 191°. מערבבים הבלילה
מערבבים, זנגביל ומים בקערה בינונית עד מעורב. (הבלילה תהיה מעט גבשושי.)
מניחים 1/2 של קוקוס על צלחת גדולה.לטבול שרימפס, כמה בכל פעם, לבלילה. להתנער עודף.
מגלגלים בקוקוס. בזהירות להוסיף שרימפס, כמה חתיכות בכל פעם, כדי שמן חם. מטגנים 3 דקות או עד חום זהוב, פונה פעם אחת.
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם שרימפ וחובט הנותרים.
הוסף קוקוס שנותר לפי הצורך.
מרמלדת חום, מיץ תפוזים ורוטב סויה עד שמרמלדה נמסה.