שרימפס קוקוס מקדמיה עם סלסה טרופית חמה
אם יש לכם פירורי לחם יפניים, אוסף גורמה מקורמיק cajun תיבול, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: שרימפס מוקפץ עם סלסה פירות טרופיים חמים, עוגיות טרופיות (עם שוקולד לבן, אגוזי מקדמיה , גרידת ליים + קוקוס קלוי), ו מקדמיה קוקוס מצופה עוף עם סלסה אננס.
הוראות
אם קפוא, להפשיר שרימפס על פי הוראות החבילה. לקלף שרימפס, משאיר זנבות על; devein, אם תרצה בכך.
מערבבים יחד קמח, הבא 3 מרכיבים, ו 1/4 כפית. מלח בצלחת רדודה בגודל בינוני או צלחת עוגה.
להקציף חלבונים ביצה בקערה קטנה עד קצפי מעט. מערבבים יחד קוקוס, אגוזי מקדמיה, ופירורי לחם בצלחת רדודה בגודל בינוני אחרת או צלחת עוגה.
לדלות שרימפס בתערובת קמח; לטבול חלבונים ביצה. לדלות בתערובת קוקוס, הקשה על תערובת קוקוס על שרימפס.
מניחים שרימפס על תבנית אפייה גדולה.
יוצקים שמן לעומק של 1 אינץ ' ב 6-qt גדול. תנור הולנדי; חום מעל חום בינוני-גבוה עד 35
מטגנים שרימפס, 5 עד 6 בכל פעם, 1 עד 2 דקות או עד חום זהוב.
מסננים על נייר נייר מצופה נייר נייר גיליון אפייה.
מפזרים שרימפס חם עם מלח שנותר.
מניחים סלסה טרופית חמה בקערה הגשה; מניחים קערה במרכז צלחת הגשה. סדר שרימפס סביב סלסה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.