שרימפס קוקוס עם מיונז צ'ילי מתוק
שרימפס קוקוס עם מיונז צ'ילי מתוק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. 488 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פירורי לחם פאנקו יפני, קמח לכל מטרה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שרימפס קוקוס עם מתכון צ'ילי מאיו מתוק, שרימפס קוקוס עם רוטב צ'ילי מתוק, ו שרימפס קוקוס פריך עם רוטב צ'ילי אדום מתוק.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את המיונז, רוטב צ 'ילי מתוק ואת רוטב חריף צ' ילי שום (אופציונלי). תניח בצד.
עם סכין קילוף, לחתוך עמוק באמצע החלק האחורי של השרימפס, אבל לא לחתוך את כל הדרך. זרוק את הווריד / דרכי השחור.
הגדר שלוש קערות רדודות זה לצד זה.
מניחים קמח בקערה הראשונה; מקציפים את הביצה ואת חלב הקוקוס בשנייה; ומשלבים את הפנקו ואת פתיתי הקוקוס בשלישית.
מחממים 2 אינץ ' של שמן במחבת sauté על חום מתון עד מדחום רושם 350 ° F.
כמו השמן הוא חימום, לחם שרימפס על ידי טבילה את השרימפס משני הצדדים בקמח ומנער עודף. לטבול הבא בתערובת חלב ביצה / קוקוס ולאחר מכן פתיתי panko / קוקוס, טפיחות כדי להבטיח את מקלות הציפוי היטב.
מטגנים את השרימפס בקבוצות קטנות במשך 2-3 דקות עד חום זהוב משני הצדדים.
מגישים עם מיונז צ ' ילי מתוק לטבילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו