קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

שרימפס שום לימון חריף

שרימפס שום לימון חריף
שרימפס שום לימון חריף הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שרימפס, מיץ לימון, לחם פריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו שרימפס שום לימון חריף, שרימפס קלוי שום חריף על לימון פרמזן אורזו, ו משאית שרימפס הוואי מיוחד (שום לימון חמאה שרימפס) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. שוטפים את השרימפס להפרדה, ולאחר מכן מסדרים שכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
לקערה של מעבד מזון, מוסיפים את החמאה, פטרוזיליה, מלח, פלפל אדום, שום ומיץ לימון. דופק עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פלפל אדוםפלפל אדום
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
שוםשום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
4
מפזרים את החמאה הקרה מתפוררת על השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שרימפסשרימפס
5
אופים עד השרימפס אטום והחמאה חמה תוססת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים עם לחם פריך חם. לקלף ולאכול את השרימפס, ולאחר מכן לעודד את האורחים לטבול את הלחם לתוך החמאה בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
חמאהחמאה
שרימפסשרימפס
לחםלחם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.