שרלוט שוקולד דובדבן
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, שוקולד מריר איכותי, ליווי: קצפת קלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Mincemeat Charlottes, Charlottes תפוח חם, ו חריצי משמש ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא דובדבנים, קירש, וסוכר לרתיחה בסיר קטן, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 15 דקות. מערבבים תמצית שקדים.
קרם חום, שוקולד, וקמצוץ מלח בסיר כבד קטן נוסף על אש נמוכה, ערבוב, עד שוקולד נמס וחלק, על 3 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף 1 כף חמאה, ערבוב עד משולב, ולאחר מכן מערבבים דובדבנים מבושלים עם כל נוזל.
להעביר מילוי לקערת מתכת להקפיא, ערבוב מדי פעם, עד מוצק אבל לא קפוא, על 2 1/2 שעות.
חותכים 12 סיבובים מפרוסות לחם עם חותך עוגיות, ולאחר מכן לחתוך 42 (2 - על ידי 1/2 אינץ') מלבנים מ trimmings ופרוסות שנותרו.
פזר 1 צד של כל סיבוב ומלבן עם חלק מהחמאה שנותרה. שים 6 סיבובים, צדדים חמאה למטה, בתבניות וצדדים קו עם מלבנים (5 עד 7 לכל עובש), צדדים חמאה נגד עובש, הסדרת אותם אנכית מעט חופף, לחיצה בעדינות לדבוק. חתוך כל סומק יתר על המידה עם חישוקים.
מחלקים מילוי בין תבניות העליון עם 6 סיבובים לחם הנותרים, הצדדים החמאה למעלה, הקשה בעדינות כדי להתאים בתוך מסגרת הלחם.
אופים charlottes בתבניות על תבנית אפייה באמצע התנור עד הלחם הוא זהב, כ 25 דקות. מגניב 5 דקות, ואז להפוך צלחות מעל charlottes ולהפוך charlottes על צלחות.
* זמין בברודוויי Panhandler (866-266-5927 או 212-966-3434).