תאו טאמאלס
מתאים ל-24 ומחירו 1 מנות.01 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן ללא חלב יש 337 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, עמילן תירס, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה די גרוע. נסו גבינה עם טמאלס צ'ילי קלוי: טמאלס דה קווסו קון ראג' אס, טאמאלס סנטאפרה-בוגוט-נאנוס (אזור סנטה-פה-טאמאלס), ו טמאלס טולימנס (טמאלס אזור טולימה) (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: קליפות תירס טמלה: 24 קליפות תירס מיובשות של אנקונצ ' אדה כמו אלה המשווקים על ידי קורונה ריאל או 48 עד 72 קליפות תירס מיובשות סטנדרטיות (קצבה של 2 עד 3 קליפות לטמלה), או קליפות תירס טריות (כמקובל בחלק ממדינות אמריקה הלטינית) מים רתוחים נשפכו עליהם ואפשרו להשרות למשך 30 דקות
לתאו: מתבלים בשר באפלו במלח ופלפל. בסיר גדול מכסים בשר תאו במים, מוסיפים בצל, שום, צ ' ילי וכמון. מכסים ומביאים לרתיחה. לאט לאט לצלות במשך כ 2 שעות או עד הבשר הוא מזלג רך. שמור נוזל בישול לרוטב.
מניחים את קליפות התירס בקערה גדולה ומכסים במים פושרים. יתכן שתצטרך להכביד עליהם עם קערת מים נוספת. אפשר להשרות לפי הצורך לחות, בזמן שהתאו מתבשל.
למאסה דה מעז: ממיסים 2/3 כוס מהקיצור בסיר ומניחים בצד. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את 1 1/3 הכוסות האחרות מהקיצור עד שהם תפוחים ובהדרגה ולחילופין מתחילים להוסיף את ציר ההרינה והבקר, מערבבים היטב לאחר כל תוספת. לאחר מכן להוסיף בהדרגה את קיצור נמס ערבוב לחלוטין לאחר כל תוספת. מכסים את קערת הבצק במגבת מטבח לחה ומניחים בצד.
העבירו את בשר התאו לפלטת שירות וגרסו עם 2 מזלגות. שמרו 2 כוסות מנוזל הבישול לרוטב. (אם אין מספיק, אל דאגה, תשלימו אותו עם ציר בקר לרוטב.) השאירו מספיק ממיצי הבישול כדי שהבשר פשוט לח והחזירו את הבקר הגרוס לנוזל זה, וכסו כדי להתחמם.
מניחים את קליפות התירס ומורחים כ -1 עד 1 1/2 כפות מבצק המסה לכל אחת ואחריה 1 עד 2 כפות מהתאו הגרוס. מקפלים כל טמלה כך שהמסה תעטוף את הבשר, והשתמש ברצועה דקה של קליפת תירס כדי לקשור את הטמלה.
מניחים בסל קיטור, בקצה במידת האפשר, כך שכל טמלה תתמוך בזה שלידו.
מניחים מעל סיר מלא כמה סנטימטרים של מים רותחים לאידוי, לכסות ולתת קיטור עד המשרד, על 1 שעה. (את קליפת תירס ייפול משם בקלות כאשר זה נעשה.
בזמן שהטמאלים מהבילים, הכינו את רוטב הטמלה.
מחממים את שמן זרעי הענבים על אש בינונית עד בינונית בסיר בינוני. כשהשמן מתחיל להבהב מוסיפים את שאלוט ושום ומקפיצים עד שהבצל הופך לשקוף.
מוסיפים 2 כוסות מנוזל הבישול של התאו ו/או ציר הבקר לשאלוט ושום ומגבירים את האש כדי להביא לרתיחה מהירה.
מוסיפים את אבקת הצ ' ילי, המלח והפלפל, לפי הטעם, ומניחים להפחית בחצי.
מוסיפים את עמילן התירס לקערה קטנה ונפרדת ומקציפים בהדרגה 1 כף מהנוזל ליצירת תרחיף. בהדרגה לטאטא את זה לתוך הסיר כדי לעבות את התערובת.
תנו לטמאלס לנוח מעט לפני ההגשה, והגישו עם קערות קטנות של רוטב טמלה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. נהר הדלואך הרוסי פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![נהר דלואך הרוסי פינו נואר]()
נהר דלואך הרוסי פינו נואר
צבע אדום אודם יפהפה בכוס, הנהר הרוסי 2018 פינו נואר נפתח בניחוחות פרי אדומים בוהקים של תות ודובדבן. טעמי פטל, ריבס ושזיפים כהים נפגשים עם נגיעה של תבלין וחומציות בהירה. זהו יין בעל גוף בינוני עם טאנינים מתונים וגימור מתמשך ומעורר תיאבון