קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

תאו טאמאלס

תאו טאמאלס
מתאים ל-24 ומחירו 1 מנות.01 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן ללא חלב יש 337 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, עמילן תירס, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה די גרוע. נסו גבינה עם טמאלס צ'ילי קלוי: טמאלס דה קווסו קון ראג' אס, טאמאלס סנטאפרה-בוגוט-נאנוס (אזור סנטה-פה-טאמאלס), ו טמאלס טולימנס (טמאלס אזור טולימה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: קליפות תירס טמלה: 24 קליפות תירס מיובשות של אנקונצ ' אדה כמו אלה המשווקים על ידי קורונה ריאל או 48 עד 72 קליפות תירס מיובשות סטנדרטיות (קצבה של 2 עד 3 קליפות לטמלה), או קליפות תירס טריות (כמקובל בחלק ממדינות אמריקה הלטינית) מים רתוחים נשפכו עליהם ואפשרו להשרות למשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
TamalesTamales
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
לתאו: מתבלים בשר באפלו במלח ופלפל. בסיר גדול מכסים בשר תאו במים, מוסיפים בצל, שום, צ ' ילי וכמון. מכסים ומביאים לרתיחה. לאט לאט לצלות במשך כ 2 שעות או עד הבשר הוא מזלג רך. שמור נוזל בישול לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ביזוןביזון
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
מניחים את קליפות התירס בקערה גדולה ומכסים במים פושרים. יתכן שתצטרך להכביד עליהם עם קערת מים נוספת. אפשר להשרות לפי הצורך לחות, בזמן שהתאו מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
ביזוןביזון
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
למאסה דה מעז: ממיסים 2/3 כוס מהקיצור בסיר ומניחים בצד. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את 1 1/3 הכוסות האחרות מהקיצור עד שהם תפוחים ובהדרגה ולחילופין מתחילים להוסיף את ציר ההרינה והבקר, מערבבים היטב לאחר כל תוספת. לאחר מכן להוסיף בהדרגה את קיצור נמס ערבוב לחלוטין לאחר כל תוספת. מכסים את קערת הבצק במגבת מטבח לחה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
העבירו את בשר התאו לפלטת שירות וגרסו עם 2 מזלגות. שמרו 2 כוסות מנוזל הבישול לרוטב. (אם אין מספיק, אל דאגה, תשלימו אותו עם ציר בקר לרוטב.) השאירו מספיק ממיצי הבישול כדי שהבשר פשוט לח והחזירו את הבקר הגרוס לנוזל זה, וכסו כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ביזוןביזון
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מניחים את קליפות התירס ומורחים כ -1 עד 1 1/2 כפות מבצק המסה לכל אחת ואחריה 1 עד 2 כפות מהתאו הגרוס. מקפלים כל טמלה כך שהמסה תעטוף את הבשר, והשתמש ברצועה דקה של קליפת תירס כדי לקשור את הטמלה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
ביזוןביזון
TamalesTamales
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מניחים בסל קיטור, בקצה במידת האפשר, כך שכל טמלה תתמוך בזה שלידו.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
6
מניחים מעל סיר מלא כמה סנטימטרים של מים רותחים לאידוי, לכסות ולתת קיטור עד המשרד, על 1 שעה. (את קליפת תירס ייפול משם בקלות כאשר זה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
בזמן שהטמאלים מהבילים, הכינו את רוטב הטמלה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מחממים את שמן זרעי הענבים על אש בינונית עד בינונית בסיר בינוני. כשהשמן מתחיל להבהב מוסיפים את שאלוט ושום ומקפיצים עד שהבצל הופך לשקוף.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים 2 כוסות מנוזל הבישול של התאו ו/או ציר הבקר לשאלוט ושום ומגבירים את האש כדי להביא לרתיחה מהירה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ביזוןביזון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
מוסיפים את אבקת הצ ' ילי, המלח והפלפל, לפי הטעם, ומניחים להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
11
מוסיפים את עמילן התירס לקערה קטנה ונפרדת ומקציפים בהדרגה 1 כף מהנוזל ליצירת תרחיף. בהדרגה לטאטא את זה לתוך הסיר כדי לעבות את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
תנו לטמאלס לנוח מעט לפני ההגשה, והגישו עם קערות קטנות של רוטב טמלה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. נהר הדלואך הרוסי פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
נהר דלואך הרוסי פינו נואר
נהר דלואך הרוסי פינו נואר
צבע אדום אודם יפהפה בכוס, הנהר הרוסי 2018 פינו נואר נפתח בניחוחות פרי אדומים בוהקים של תות ודובדבן. טעמי פטל, ריבס ושזיפים כהים נפגשים עם נגיעה של תבלין וחומציות בהירה. זהו יין בעל גוף בינוני עם טאנינים מתונים וגימור מתמשך ומעורר תיאבון