קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

תאו טאמאלס

תאו טאמאלס
מתאים ל-24 ומחירו 1 מנות.01 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן ללא חלב יש 337 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, עמילן תירס, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה די גרוע. נסו גבינה עם טמאלס צ'ילי קלוי: טמאלס דה קווסו קון ראג' אס, טאמאלס סנטאפרה-בוגוט-נאנוס (אזור סנטה-פה-טאמאלס), ו טמאלס טולימנס (טמאלס אזור טולימה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: קליפות תירס טמלה: 24 קליפות תירס מיובשות של אנקונצ ' אדה כמו אלה המשווקים על ידי קורונה ריאל או 48 עד 72 קליפות תירס מיובשות סטנדרטיות (קצבה של 2 עד 3 קליפות לטמלה), או קליפות תירס טריות (כמקובל בחלק ממדינות אמריקה הלטינית) מים רתוחים נשפכו עליהם ואפשרו להשרות למשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
TamalesTamales
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
לתאו: מתבלים בשר באפלו במלח ופלפל. בסיר גדול מכסים בשר תאו במים, מוסיפים בצל, שום, צ ' ילי וכמון. מכסים ומביאים לרתיחה. לאט לאט לצלות במשך כ 2 שעות או עד הבשר הוא מזלג רך. שמור נוזל בישול לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ביזוןביזון
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מניחים את קליפות התירס בקערה גדולה ומכסים במים פושרים. יתכן שתצטרך להכביד עליהם עם קערת מים נוספת. אפשר להשרות לפי הצורך לחות, בזמן שהתאו מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
ביזוןביזון
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
למאסה דה מעז: ממיסים 2/3 כוס מהקיצור בסיר ומניחים בצד. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את 1 1/3 הכוסות האחרות מהקיצור עד שהם תפוחים ובהדרגה ולחילופין מתחילים להוסיף את ציר ההרינה והבקר, מערבבים היטב לאחר כל תוספת. לאחר מכן להוסיף בהדרגה את קיצור נמס ערבוב לחלוטין לאחר כל תוספת. מכסים את קערת הבצק במגבת מטבח לחה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
העבירו את בשר התאו לפלטת שירות וגרסו עם 2 מזלגות. שמרו 2 כוסות מנוזל הבישול לרוטב. (אם אין מספיק, אל דאגה, תשלימו אותו עם ציר בקר לרוטב.) השאירו מספיק ממיצי הבישול כדי שהבשר פשוט לח והחזירו את הבקר הגרוס לנוזל זה, וכסו כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ביזוןביזון
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מניחים את קליפות התירס ומורחים כ -1 עד 1 1/2 כפות מבצק המסה לכל אחת ואחריה 1 עד 2 כפות מהתאו הגרוס. מקפלים כל טמלה כך שהמסה תעטוף את הבשר, והשתמש ברצועה דקה של קליפת תירס כדי לקשור את הטמלה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
ביזוןביזון
TamalesTamales
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מניחים בסל קיטור, בקצה במידת האפשר, כך שכל טמלה תתמוך בזה שלידו.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
6
מניחים מעל סיר מלא כמה סנטימטרים של מים רותחים לאידוי, לכסות ולתת קיטור עד המשרד, על 1 שעה. (את קליפת תירס ייפול משם בקלות כאשר זה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בזמן שהטמאלים מהבילים, הכינו את רוטב הטמלה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מחממים את שמן זרעי הענבים על אש בינונית עד בינונית בסיר בינוני. כשהשמן מתחיל להבהב מוסיפים את שאלוט ושום ומקפיצים עד שהבצל הופך לשקוף.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים 2 כוסות מנוזל הבישול של התאו ו/או ציר הבקר לשאלוט ושום ומגבירים את האש כדי להביא לרתיחה מהירה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ביזוןביזון
שום גויה®שום גויה®
10
מוסיפים את אבקת הצ ' ילי, המלח והפלפל, לפי הטעם, ומניחים להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
11
מוסיפים את עמילן התירס לקערה קטנה ונפרדת ומקציפים בהדרגה 1 כף מהנוזל ליצירת תרחיף. בהדרגה לטאטא את זה לתוך הסיר כדי לעבות את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
תנו לטמאלס לנוח מעט לפני ההגשה, והגישו עם קערות קטנות של רוטב טמלה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. נהר הדלואך הרוסי פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
נהר דלואך הרוסי פינו נואר
נהר דלואך הרוסי פינו נואר
צבע אדום אודם יפהפה בכוס, הנהר הרוסי 2018 פינו נואר נפתח בניחוחות פרי אדומים בוהקים של תות ודובדבן. טעמי פטל, ריבס ושזיפים כהים נפגשים עם נגיעה של תבלין וחומציות בהירה. זהו יין בעל גוף בינוני עם טאנינים מתונים וגימור מתמשך ומעורר תיאבון