קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

תבלין ופרמג'יאנו מצופה בטילפיה ברוטב עגבניות מהיר

תבלין ופרמג'יאנו מצופה בטילפיה ברוטב עגבניות מהיר
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? הרב ופרמג'אנו מצופה אמנון עם רוטב עגבניות מהיר יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2284 קלוריות, 189 גרם חלבון ו 126 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %83 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, פלפל טחון, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו תבלין ופרמג'יאנו מצופה בטילפיה ברוטב עגבניות מהיר, תבלין ופרמג'יאנו מצופה בטילפיה ברוטב עגבניות מהיר, ו אמנון מצופה בפרמזן ברוטב עגבניות-בזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב קטן (1 - כדי 2-ליטר), סיר כבד, לבשל את השום ב 2 Tbs. של שמן על חום בינוני עד שהוא מתחיל צבע, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את העגבניות והמיצים, הסוכר והקמצוץ של מלח ופלפל. מבשלים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם לשבור את העגבניות עם כף עץ. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.בינתיים, על צלחת גדולה, לזרוק את פירורי הלחם, Parmigiano, עשבי תיבול, 1/4 כפיות מלח, ו 1/4 כפיות פלפל.מתבלים את הדגים במלח ופלפל. לנצח את הביצה בצלחת רחבה, רדודה. טובלים כל פילה בביצה ולאחר מכן את תערובת פירורי הלחם, לחיצה על זה כדי לעזור לו adhere.In 12 אינץ ' מחבת nonstick חובה כבדה, לחמם את 4 Tbs הנותרים. שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים שני פילה ומבשלים עד הציפוי משחימים יפה והבשר אטום ומבושל דרך, 2 עד 3 דקות בכל צד. תשתמש במרית מחוררת כדי להזיז את הדגים. חזור עם שאר הפילה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מגישים את אמנון עם כפית של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו