צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? הרב ופרמג'אנו מצופה אמנון עם רוטב עגבניות מהיר יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2284 קלוריות, 189 גרם חלבון ו 126 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %83 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, פלפל טחון, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו תבלין ופרמג'יאנו מצופה בטילפיה ברוטב עגבניות מהיר, תבלין ופרמג'יאנו מצופה בטילפיה ברוטב עגבניות מהיר, ו אמנון מצופה בפרמזן ברוטב עגבניות-בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב קטן (1 - כדי 2-ליטר), סיר כבד, לבשל את השום ב 2 Tbs. של שמן על חום בינוני עד שהוא מתחיל צבע, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות והמיצים, הסוכר והקמצוץ של מלח ופלפל. מבשלים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם לשבור את העגבניות עם כף עץ. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.בינתיים, על צלחת גדולה, לזרוק את פירורי הלחם, Parmigiano, עשבי תיבול, 1/4 כפיות מלח, ו 1/4 כפיות פלפל.מתבלים את הדגים במלח ופלפל. לנצח את הביצה בצלחת רחבה, רדודה. טובלים כל פילה בביצה ולאחר מכן את תערובת פירורי הלחם, לחיצה על זה כדי לעזור לו adhere.In 12 אינץ ' מחבת nonstick חובה כבדה, לחמם את 4 Tbs הנותרים. שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano Reggiano
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
רצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים שני פילה ומבשלים עד הציפוי משחימים יפה והבשר אטום ומבושל דרך, 2 עד 3 דקות בכל צד. תשתמש במרית מחוררת כדי להזיז את הדגים. חזור עם שאר הפילה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.