קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

תבשיל אורז ברוקולי

תבשיל אורז ברוקולי
הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו אורז ירוק (ברוקולי, גבינה ותבשיל אורז), תבשיל אורז ברוקולי, ו תבשיל אורז ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים ביצים ופירורי קרקר בשתי קערות רדודות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים פירורי קרקר עם מלח שום ופלפל. לטבול עוף בביצים, ואז לדלות בתערובת פירור מעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי קרקרפירורי קרקר
עוף שלםעוף שלם
שוםשום
ביצהביצה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
מסדרים עוף מצופה בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מניחים חתיכות חמאה סביב העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד שהעוף כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור