קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

תבשיל אטריות ביצת דיוואן עוף

תבשיל אטריות ביצת דיוואן עוף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לנסות תבשיל אטריות ביצה של דיוואן עוף. מתכון זה מכין 6 מנות עם 630 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 30 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, חלמונים, כמה גבעולי טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפירורי הלחם של פנקו תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קרמל תפוח פריך כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 54%. נסו תבשיל דיוואן עוף, תבשיל דיוואן העוף של איימי, ו תבשיל דיוואן עוף עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים סיר מים גדול לרתיחה לאטריות ביצים וברוקוליני. ממליחים את המים ומבשלים את הברוקוליני עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
BroccoliniBroccolini
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוציאים לצלחת. כשהברוקוליני קריר מספיק כדי לטפל קוצצים אותו לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
4
מניחים את העוף בכמה סנטימטרים של מים עם בצל מרובע קלוף וכמה עלי דפנה. מביאים את המים לרתיחה נמוכה ואז מנמיכים את האש לרתיחה וציידים בעדינות את העוף 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
5
בינתיים מחממים את שמן הזית הבתולי במחבת על אש בינונית ומקפיצים את הבצל והשום עד שהם רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים את הברוקוליני למחבת ומתבלים במלח ופלפל. מכבים את האש מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
BroccoliniBroccolini
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
בזמן שהבצל מתבשל, מחממים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית, מקציפים קמח 1 דקה ואז מקציפים פנימה את החלב ומתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט טרי מגורד וטימין. מסמיכים 5 דקות ואז מקציפים מעט מהרוטב לחלמונים לאיחוד, ואז מוסיפים את החלמונים חזרה לרוטב ומקציפים לאיחוד, מורידים את האש למצב הנמוך ביותר.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
8
הערת קוק: אם הרוטב נעשה סמיך מדי, הוסיפו נתז של נוזל ציד עוף וכבו את האש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
9
גרוס את העוף העלום עם מזלגות או קוביות עוף עלום לחתיכות קטנות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
11
לסיר הגדול של מים רותחים, מוסיפים את אטריות הביצים. מבשלים את האטריות לפי הוראות החבילה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
12
מסננים היטב את האטריות ומוסיפים אותן חזרה לסיר החם. מערבבים פנימה את הברוקוליני, העוף והרוטב ואז מעבירים לכלי קדירה.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
13
מניחים את הקדירה באמצע התנור וצולים 3 עד 5 דקות עד שהיא מבעבעת ושחומה. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
14
כדי לשרת את הקדרה, מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
15
מערבבים יחד את הפנקו, הגרוייר, הפרם והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
16
מניחים את הקדירה על תבנית עם נייר אפייה במחצית העליונה של התנור ואופים 30 דקות, מוסיפים את התוספת ואופים 15 עד 20 דקות נוספות, או עד שהיא שחומה ופריכה מעל.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם