לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לנסות תבשיל אטריות ביצה של דיוואן עוף. מתכון זה מכין 6 מנות עם 630 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 30 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, חלמונים, כמה גבעולי טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפירורי הלחם של פנקו תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קרמל תפוח פריך כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 54%. נסו תבשיל דיוואן עוף, תבשיל דיוואן העוף של איימי, ו תבשיל דיוואן עוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים סיר מים גדול לרתיחה לאטריות ביצים וברוקוליני. ממליחים את המים ומבשלים את הברוקוליני עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
Broccolini
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוציאים לצלחת. כשהברוקוליני קריר מספיק כדי לטפל קוצצים אותו לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
Broccolini
4
מניחים את העוף בכמה סנטימטרים של מים עם בצל מרובע קלוף וכמה עלי דפנה. מביאים את המים לרתיחה נמוכה ואז מנמיכים את האש לרתיחה וציידים בעדינות את העוף 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
בינתיים מחממים את שמן הזית הבתולי במחבת על אש בינונית ומקפיצים את הבצל והשום עד שהם רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הברוקוליני למחבת ומתבלים במלח ופלפל. מכבים את האש מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Broccolini
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בזמן שהבצל מתבשל, מחממים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית, מקציפים קמח 1 דקה ואז מקציפים פנימה את החלב ומתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט טרי מגורד וטימין. מסמיכים 5 דקות ואז מקציפים מעט מהרוטב לחלמונים לאיחוד, ואז מוסיפים את החלמונים חזרה לרוטב ומקציפים לאיחוד, מורידים את האש למצב הנמוך ביותר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עוגיות אוראו קצוצות
8
הערת קוק: אם הרוטב נעשה סמיך מדי, הוסיפו נתז של נוזל ציד עוף וכבו את האש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
גרוס את העוף העלום עם מזלגות או קוביות עוף עלום לחתיכות קטנות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
11
לסיר הגדול של מים רותחים, מוסיפים את אטריות הביצים. מבשלים את האטריות לפי הוראות החבילה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מסננים היטב את האטריות ומוסיפים אותן חזרה לסיר החם. מערבבים פנימה את הברוקוליני, העוף והרוטב ואז מעבירים לכלי קדירה.
מרכיבים שתצטרך
Broccolini
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מניחים את הקדירה באמצע התנור וצולים 3 עד 5 דקות עד שהיא מבעבעת ושחומה. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
כדי לשרת את הקדרה, מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
מערבבים יחד את הפנקו, הגרוייר, הפרם והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
Gruyere
1/4 כוס שומן חזיר
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
16
מניחים את הקדירה על תבנית עם נייר אפייה במחצית העליונה של התנור ואופים 30 דקות, מוסיפים את התוספת ואופים 15 עד 20 דקות נוספות, או עד שהיא שחומה ופריכה מעל.