קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

תבשיל אטריות ביצת דיוואן עוף

תבשיל אטריות ביצת דיוואן עוף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לנסות תבשיל אטריות ביצה של דיוואן עוף. מתכון זה מכין 6 מנות עם 630 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 30 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, חלמונים, כמה גבעולי טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפירורי הלחם של פנקו תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קרמל תפוח פריך כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 54%. נסו תבשיל דיוואן עוף, תבשיל דיוואן העוף של איימי, ו תבשיל דיוואן עוף עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים סיר מים גדול לרתיחה לאטריות ביצים וברוקוליני. ממליחים את המים ומבשלים את הברוקוליני עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
BroccoliniBroccolini
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוציאים לצלחת. כשהברוקוליני קריר מספיק כדי לטפל קוצצים אותו לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
4
מניחים את העוף בכמה סנטימטרים של מים עם בצל מרובע קלוף וכמה עלי דפנה. מביאים את המים לרתיחה נמוכה ואז מנמיכים את האש לרתיחה וציידים בעדינות את העוף 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
בינתיים מחממים את שמן הזית הבתולי במחבת על אש בינונית ומקפיצים את הבצל והשום עד שהם רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הברוקוליני למחבת ומתבלים במלח ופלפל. מכבים את האש מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
BroccoliniBroccolini
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בזמן שהבצל מתבשל, מחממים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית, מקציפים קמח 1 דקה ואז מקציפים פנימה את החלב ומתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט טרי מגורד וטימין. מסמיכים 5 דקות ואז מקציפים מעט מהרוטב לחלמונים לאיחוד, ואז מוסיפים את החלמונים חזרה לרוטב ומקציפים לאיחוד, מורידים את האש למצב הנמוך ביותר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
הערת קוק: אם הרוטב נעשה סמיך מדי, הוסיפו נתז של נוזל ציד עוף וכבו את האש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
גרוס את העוף העלום עם מזלגות או קוביות עוף עלום לחתיכות קטנות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
11
לסיר הגדול של מים רותחים, מוסיפים את אטריות הביצים. מבשלים את האטריות לפי הוראות החבילה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מסננים היטב את האטריות ומוסיפים אותן חזרה לסיר החם. מערבבים פנימה את הברוקוליני, העוף והרוטב ואז מעבירים לכלי קדירה.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מניחים את הקדירה באמצע התנור וצולים 3 עד 5 דקות עד שהיא מבעבעת ושחומה. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
כדי לשרת את הקדרה, מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
מערבבים יחד את הפנקו, הגרוייר, הפרם והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
16
מניחים את הקדירה על תבנית עם נייר אפייה במחצית העליונה של התנור ואופים 30 דקות, מוסיפים את התוספת ואופים 15 עד 20 דקות נוספות, או עד שהיא שחומה ופריכה מעל.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות