תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל אטריות הודו. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 50 גרם של שומן, וסך הכל 908 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. נסו תבשיל אטריות הודו, תבשיל אטריות הודו, ו תבשיל אטריות הודו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
תביא סיר גדול של מים לבולעבור האטריות ביצים שלך. כשהוא רותח, תמליח את המים ותבשל אטריות לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב של המחבת, ובייקון או בייקון טורקיה. לדקלם את שומן בייקון 2 עד 3 דקות, עד בייקון מתחיל חום בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
בייקון הודו
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים בשר ומחממים אותו, מתפוררים אותו עם כף עץ. להעביר את הבשר לצד 1 של המחבת ולהוסיף פטריות ובצל לצד השני. מבשלים פטריות ובצל 3 עד 5 דקות, ולאחר מכן לשלב את הבשר עם ירקות ומתבלים את התערובת בנדיבות עם מלח ופלפל, ולאחר מכן מפזרים טימין הקרקע או תיבול עוף. מבשלים עוד 5 דקות ואז מוסיפים יין. Deglaze המחבת, הרמת טפטוף מחבת וחתיכות. מערבבים במלאי ומביאים לבועה, ואז מערבבים בקרם ומפחיתים את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טימין קרקע
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מערבבים אטריות עם טורקיה ורוטב. משמנים תבשיל קדרה עם חמאה מרוככת מעט מקוננת בחתיכת מגבת נייר ולאחר מכן מעבירים את תערובת אטריות טורקיה למנה. למעלה התבשיל עם Gruyere ואז פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
Gruyere
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
מניחים את התבשיל 8 עד 10 אינץ ' מן המטגן וחום 2 עד 3 דקות עד גבינה מותכת ואת הפירורים הם חומים.