תבשיל אטריות טונה שכבתי
גשו לסופר וקנו חמאה, מרק עוף, מרק סלרי שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו שכבת טונן קישואים ותבשיל קישואים, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל אטריות טונה (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
340 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. טונה אלבקור במים 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 2 שיני שום, קצוצות 305 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. מרק שמנת וסלרי 305 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. בצל צהוב קצוץ (לא חובה) 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מיונז (אני משתמש hellman של) 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. אטריות (אני משתמש אטריות אמיש, כי אני מוצא בסעיף פסטה של המכולת שלי.) 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קרקרים של ריץ, מרוסקים 6 שרימפס וורידים מלח ופלפל 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. גבינת צ'דר גרוסה 305 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חלב מלא (1 מרק יכול מלא) יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה