קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

תבשיל אטריות טונה של סאני

תבשיל אטריות טונה של סאני
תבשיל אטריות טונה של סאני הוא מתכון פסקטארי עם 8 מנות. , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -38 גרם חלבון , 51 גרם שומן ובסך הכל 851 קלוריות . זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך שעה ו-10 דקות בערך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה אהוב על 29 אוכלי אוכל וטבחים. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש רוטב ווסטרשייר, ציר עוף, טונה לבנה ואפונה. עם ציון של 79% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל אטריות טונה: אמא מבשלת , ארוחת הבוקר הקלה ביותר אי פעם: פרפה של פירות שמש , ותבשיל אטריות עוף Homestlye .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לתבשיל: מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס. מחמאה תבנית 13 על 9 אינץ' או צלחת לזניה עמידה בתנור ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מבשלים את אטריות הביצים במים רותחים מומלחים לפי הוראות האריזה לאל-דנטה, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מסננים ומניחים מיד את האטריות בקערה גדולה מלאה במי קרח כדי לעצור את הבישול. לאחר התקררות, מסננים ואז יוצקים את הפסטה לקערה גדולה עם הטונה, האפונה ושתי הגבינות. לזרוק לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
במחבת גדולה עם דפנות ישרות מוסיפים את 2 כפות החמאה, שמן הזית, הבצל והתימין. מתבלים במעט מלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית עד שהבצל רך ושקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים בעדינות עד לריכוך ומתכהה, כ-5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר וחזרת, ואז מפזרים את הקמח על כל המחבת. מערבבים כדי לעזור לקמח להיספג בירקות ומבשלים עוד דקה כדי לאבד את טעם הקמח. מעלים את האש לבינונית-גבוהה ומוסיפים את ציר העוף. מבשלים עד שמסמיך מעט, כ-5 דקות, ואז מערבבים לאט את השמנת הכבדה. מבשלים עד שהקרם מסמיך מעט, כ-4 דקות נוספות. טועמים ומתבלים במלח אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים את רוטב הפטריות על האטריות המוכנות בקערה הגדולה ומערבבים במהירות לאיחוד. יוצקים מיד לתוך המנה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
לציפוי: בקערה קטנה מערבבים את פירורי הלחם ושמן הזית. מתבלים במעט מלח וטחינה או שתיים של פלפל. מערבבים עד שהפירורים סופגים את השמן בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מפזרים את תערובת פירורי הלחם באופן שווה על החלק העליון של הכלי ומכניסים, ללא כיסוי, לתנור עד שהדפנות מבעבעות והחלק העליון מזהיב, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
נותנים לו לנוח 5 דקות לפני ההגשה.