קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

תבשיל אטריות טונה של סאני

תבשיל אטריות טונה של סאני
תבשיל אטריות טונה של סאני הוא מתכון פסקטארי עם 8 מנות. , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -38 גרם חלבון , 51 גרם שומן ובסך הכל 851 קלוריות . זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך שעה ו-10 דקות בערך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה אהוב על 29 אוכלי אוכל וטבחים. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש רוטב ווסטרשייר, ציר עוף, טונה לבנה ואפונה. עם ציון של 79% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל אטריות טונה: אמא מבשלת , ארוחת הבוקר הקלה ביותר אי פעם: פרפה של פירות שמש , ותבשיל אטריות עוף Homestlye .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לתבשיל: מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס. מחמאה תבנית 13 על 9 אינץ' או צלחת לזניה עמידה בתנור ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
3
מבשלים את אטריות הביצים במים רותחים מומלחים לפי הוראות האריזה לאל-דנטה, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4
מסננים ומניחים מיד את האטריות בקערה גדולה מלאה במי קרח כדי לעצור את הבישול. לאחר התקררות, מסננים ואז יוצקים את הפסטה לקערה גדולה עם הטונה, האפונה ושתי הגבינות. לזרוק לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
במחבת גדולה עם דפנות ישרות מוסיפים את 2 כפות החמאה, שמן הזית, הבצל והתימין. מתבלים במעט מלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית עד שהבצל רך ושקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים בעדינות עד לריכוך ומתכהה, כ-5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר וחזרת, ואז מפזרים את הקמח על כל המחבת. מערבבים כדי לעזור לקמח להיספג בירקות ומבשלים עוד דקה כדי לאבד את טעם הקמח. מעלים את האש לבינונית-גבוהה ומוסיפים את ציר העוף. מבשלים עד שמסמיך מעט, כ-5 דקות, ואז מערבבים לאט את השמנת הכבדה. מבשלים עד שהקרם מסמיך מעט, כ-4 דקות נוספות. טועמים ומתבלים במלח אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
יוצקים את רוטב הפטריות על האטריות המוכנות בקערה הגדולה ומערבבים במהירות לאיחוד. יוצקים מיד לתוך המנה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
9
לציפוי: בקערה קטנה מערבבים את פירורי הלחם ושמן הזית. מתבלים במעט מלח וטחינה או שתיים של פלפל. מערבבים עד שהפירורים סופגים את השמן בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
10
מפזרים את תערובת פירורי הלחם באופן שווה על החלק העליון של הכלי ומכניסים, ללא כיסוי, לתנור עד שהדפנות מבעבעות והחלק העליון מזהיב, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
11
נותנים לו לנוח 5 דקות לפני ההגשה.