תבשיל אפונה עם כופתאות קמח תירס
תבשיל אפונה עם כופתאות קמח תירס דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מרק שמגיש 5. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות מראש, עלה דפנה, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: תבשיל צלעות חזיר עם כופתאות תירס מרווה, תבשיל עוף בסיר קרוק עם כופתאות קמח תירס - 6 נקודות, ו כופתאות תירס אפויות.
הוראות
כדי להכין תבשיל, מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות או עד הזהב, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים סלרי, מלח ופטריות; מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מרק, אפונה, אורגנו, פלפל ועלה דפנה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, 45 דקות או עד אפונה מכרז.
מוסיפים עגבניות; חוזרים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, 15 דקות. להשליך עלה דפנה.
כדי להכין כופתאות, בעוד התבשיל הוא רותח, לשלב קמח תירס ואת 4 המרכיבים הבאים (קמח תירס דרך סוכר) בקערה, ערבוב עם מקצף. מערבבים בחמאה, חמאה וביצה; בואו לעמוד 10 דקות.
זרוק את הבצק על ידי כף נמלא לתוך תבשיל כדי ליצור 15 כופתאות. לכסות ולבשל 15 דקות.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.