תבשיל בטטה
תבשיל בטטה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 207 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בטטות, ביצים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך spoonacular סופר ציון של 30%. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה.
הוראות
כדי להכין תפוחי אדמה, מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי, ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד רך מאוד.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מוסיפים חצי וחצי, 3/4 כוס סוכר, 1 כפית מלח, ווניל. הכה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים ביצים; מכים היטב (התערובת תהיה דקה). לגרד תערובת לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
כדי להכין ציפוי, מפזרים מרשמלו מיניאטורי על גבי תבשיל. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, 1/4 כוס סוכר, ו 1/4 כפית מלח בקערה בינונית.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בפקאנים, ומפזרים על תערובת תפוחי אדמה ומרשמלו.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד חום זהוב.