תבשיל בטטה
תבשיל בטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם פקאן, חמאה, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה.
הוראות
אופים בטטות ב 400 במשך כשעה או עד מכרז.
תן מגניב לגעת; לקלף מחית תפוחי אדמה מתוקים.
לנצח פירה בטטות, סוכר, הבא 5 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך מנה אפייה משומנת 11 - x 7 אינץ'.
מערבבים דגני קורנפלקס ו-3 המרכיבים הבאים בקערה קטנה.
מפזרים באלכסון על תבשיל בשורות 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
הסר מהתנור; תן לעמוד 10 דקות.
מפזרים שורות חלופיות עם מרשמלו; אופים 10 דקות נוספות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.