קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

תבשיל בטטה

תבשיל בטטה
אם יש לך כשעה ו-35 דקות לבלות במטבח, תבשיל בטטה עשוי להיות מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 285 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. תמורת 98 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב בתור תוספת זולה מאוד לחג ההודיה . אם יש לכם פלפל, מלח כשר, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 54% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל בטטה ג'ינג'ר , תבשיל בטטה עם פקאן , ותבשיל בטטה עם ציפוי קראמבל פקאן .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים את הבטטות על תבנית עם נייר אפייה ומחוררים כל אחת 2-3 פעמים בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים במשך 45 עד 50 דקות או עד לריכוך. מניחים בצד לצינון.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מנמיכים את התנור ל-350 מעלות פרנהייט. מוציאים את הבטטה מקליפתה ואל קערה בינונית. זורקים את הקליפות. מועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מוסיפים את הביצים, החמאה, הסוכר החום, המלח, הקינמון, הג'ינג'ר, אגוז המוסקט והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מקציפים את התערובת עד לקבלת תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
חמאה תבשיל 8 על 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
9
יוצקים את תערובת הבטטה למחבת ומפזרים מלמעלה את אגוזי הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
אופים עד שתפוח, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מגישים מיד.