תבשיל בטטה
אם יש לך כשעה ו-35 דקות לבלות במטבח, תבשיל בטטה עשוי להיות מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 285 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. תמורת 98 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב בתור תוספת זולה מאוד לחג ההודיה . אם יש לכם פלפל, מלח כשר, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 54% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל בטטה ג'ינג'ר , תבשיל בטטה עם פקאן , ותבשיל בטטה עם ציפוי קראמבל פקאן .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מניחים את הבטטות על תבנית עם נייר אפייה ומחוררים כל אחת 2-3 פעמים בעזרת מזלג.
אופים במשך 45 עד 50 דקות או עד לריכוך. מניחים בצד לצינון.
מנמיכים את התנור ל-350 מעלות פרנהייט. מוציאים את הבטטה מקליפתה ואל קערה בינונית. זורקים את הקליפות. מועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את הביצים, החמאה, הסוכר החום, המלח, הקינמון, הג'ינג'ר, אגוז המוסקט והפלפל לפי הטעם.
מקציפים את התערובת עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים את תערובת הבטטה למחבת ומפזרים מלמעלה את אגוזי הפקאן.
אופים עד שתפוח, כ-30 דקות.