גשו לסופר וקנו אורגנו, בטטות, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), אופה בטטה מתוק ומתובל, ו תבשיל בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בקערת ערבוב גדולה, לזרוק את תפוחי האדמה המתוקים עם שמן זית, אורגנו, מלח, פלפל, אבקת צ ' יפוטלה ושום עד תפוחי האדמה מצופים באופן שווה. מסדרים את תפוחי האדמה המתוקים בתבנית זכוכית עגולה 9 1/2 אינץ', הסדרת מעגלים חופפים, קונצנטריים, עד המנה מלאה. מכסים בנייר כסף ואופים עד למכרז, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
סטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
הסר את נייר הכסף ולהוסיף את הקרם. להחזיר את התבשיל לתנור ולהמשיך לאפות, לחשוף, עד הזהב עם קצוות חדים עוד 20 דקות.