תבשיל בטטה מבושל איטי
המתכון איטי לבשל תבשיל בטטה מוכן בסביבות 4 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, סוכר, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תבשיל בטטה מבושל איטי, תבשיל בטטה מבושל איטי, ו תבשיל בטטה..
הוראות
בקערה גדולה, תערובת בטטה, 1/3 כוס חמאה, סוכר לבן 2 כפות סוכר חום. הכה במיץ תפוזים, ביצים וחלב.
להעביר את התערובת לתבשיל מוכן.
בקערה קטנה, לשלב פקאן, 1/3 כוס סוכר חום, קמח 2 כפות חמאה.
מורחים את התערובת על בטטות. מכסים את התנור האיטי ומבשלים גבוה במשך 3 עד 4 שעות.