תבשיל בטטה-פקאן
תבשיל בטטה-פקאן דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 257 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 2480 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, אגוז מוסקט טחון, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה פקאן, ו תבשיל בטטה-פקאן.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ערפל צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר עם סל ספינת קיטור גדול במקום.
שים את תפוחי האדמה המתוקים בסל, מכסים ואדים עד למכרז, 20 עד 25 דקות.
להעביר את תפוחי האדמה לקערה ולתת להתקרר מעט.
מוסיפים את הדבש, ביצה, 1/2 כפית קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל ו 1/2 כפית מלח; שוט עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מורחים את תערובת בטטה בתבנית אפייה מוכנה.
מערבבים את הסוכר החום, פקאן ואת הנותרים 1/2 כפית קינמון בקערה; מפזרים על תפוחי האדמה.
אופים עד חם ומתחיל חום בקצוות, 40 עד 45 דקות.