תבשיל ביצה של בוקר חג המולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל ביצה בבוקר חג המולד. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לכם גבינה אמריקאית, לחם, חזיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. 26 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מושלם עבור חג המולד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 9 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה די טוב. נסו תבשיל בוקר חג המולד, תבשיל ארוחת בוקר של בוקר חג המולד, ו פאי בוקר חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
מרססים תבשיל קדירה בגודל 9 על 13 אינץ ' בתרסיס בישול.
מורחים חזיר לתוך החלק התחתון של צלחת תבשיל מוכן. חמאה צד אחד של כל פרוסת לחם; חותכים פרוסות לקוביות. מסדרים קוביות לחם חמאה על גבי חזיר; שכבה גבינה אמריקאית מעל קוביות לחם.
להקציף חלב, ביצים, אבקת חרדל ומלח יחד בקערה; יוצקים מעל שכבת גבינה אמריקאית. מכסים צלחת בנייר אלומיניום ומכניסים למקרר 8 שעות או למשך הלילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
הסר נייר אלומיניום מתבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה נמסה וביצים נקבעים באמצע, על 1 שעה.