תבשיל ביצים
זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שיני שום, גבינת מוצרלה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: תבשיל ביצים מקסיקני, מאפינס ביצים לארוחת בוקר, ו פודינג ביצים פורטוגזי.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. חמאה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
נקניק לטגן במחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני עד חום מבושל דרך, פירוק עם גב של מזלג לחתיכות קטנות, על 10 דקות.
להוסיף שאלוט ושום ו לטגן 3 דקות.
מוסיפים עגבניות מיובשות ו 2 כפות פטרוזיליה; מערבבים 1 דקה.
מורחים תערובת נקניק לתוך המנה מוכנה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה, מכוסה ומקורר.)
להקציף ביצים, חלמונים ביצה, חצי וחצי, קצפת, 1 1/2 כוסות גבינה, ומלח בקערה גדולה להתמזג היטב.
יוצקים תערובת ביצה על תערובת נקניק בתבנית האפייה.
מפזרים 1/2 הנותרים - גבינות כוס ופטרוזיליה 2 כפות.
אופים עד החלק העליון של התבשיל הוא חום זהוב וסכין מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -30 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.