תבשיל ביצת נקניק
תבשיל ביצה נקניק דורש כ 9 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, בצל ירוק, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל ביצים מקסיקני, תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד לפצות תבשיל חסכוני וטעים, ו תבשיל נקניק וביצה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים נקניק במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
לנקז, ולהניח בצד. ממיסים חמאה במחבת, ומבשלים ומערבבים את הבצל הירוק והפטריות עד למכרז.
בקערה גדולה, מערבבים את הביצים, גבינת קוטג', גבינת מונטריי ג 'ק וצ' ילי. מערבבים את הנקניק, בצל ירוק, ופטריות. מכסים ומקררים בין לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בקערה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. תערובת בחמאה מומסת. מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת הביצה.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים 40 עד 50 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום קל.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.