קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

תבשיל ביצת תרד ופטריות

תבשיל ביצת תרד ופטריות
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש קמח, מלח, גבינת מונטריי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . מתכונים דומים: תבשיל תרד ופטריות בשרני, תבשיל תרד, פטריות וגבינה לארוחת בוקר, ו תרד פטריות ותבשיל אורז חום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם 1 כפית חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מקציפים ביצים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים גבינת קוטג', גבינת מונטריי ג ' ק, חמאה מומסת 1/2 כוס, קמח, תרד, פטריות, אבקת אפייה, ומלח; לערבב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
אבקת אפייהאבקת אפייה
פטריותפטריות
תרדתרד
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
יוצקים תערובת ביצים לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד הביצים נקבעות וסכין מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין