תבשיל ביצת תרד ופטריות
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש קמח, מלח, גבינת מונטריי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . מתכונים דומים: תבשיל תרד ופטריות בשרני, תבשיל תרד, פטריות וגבינה לארוחת בוקר, ו תרד פטריות ותבשיל אורז חום.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם 1 כפית חמאה.
מקציפים ביצים בקערה גדולה.
מוסיפים גבינת קוטג', גבינת מונטריי ג ' ק, חמאה מומסת 1/2 כוס, קמח, תרד, פטריות, אבקת אפייה, ומלח; לערבב.
יוצקים תערובת ביצים לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הביצים נקבעות וסכין מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -35 דקות.