תבשיל בננה-ים
תבשיל בננה-ים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לכם מרשמלו, חמאה, שקדים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 39%. נסו תבשיל חזיר ובננה גביני, תבשיל בטטה ובננה, ו בננה בטטה פאף תבשיל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מעיל התחתון של 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית עם 2 כפות חמאה. הגדר בצד
בסיר בינוני כבד מוסיפים את הבטטות ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות. (צבע הבטטות יהפוך בהיר יותר).
בינתיים, לשים את הקרקרים, שקדים, קינמון, ומלח במעבד מזון דופק כמה פעמים לשלב עד גס אבל לא לגמרי הקרקע.
הוסף 6 כפות חמאה ודופק עד התערובת יוצרת גושים מעט גדול יותר מאשר אפונה. מקררים את ציפוי streusel עד מוכן לשימוש.
מורחים חצי בננות ובטטות בשכבה 1 בתחתית המנה המוכנה.
מפזרים חצי streusel וחצי מרשמלו. חזור על מנת להפוך שכבה 1 יותר.
אופים עד המרשמלו הם זהובים, על 25 דקות.