תבשיל בצל עם נקניק ופירה.
תבשיל בשר עם נקניק ופירה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, אם יש לכם חמש גבינות, תיבול שום ועשבים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 8 דקות. נסו תבשיל פירה מצופה גבינה, פירה ותבשיל נקניק, ו נקניקיות מצופות פירה (מתכונים דומים).
הוראות
נקניק חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 6 עד 8 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז.
מערבבים עגבניות ו -3 המרכיבים הבאים, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
העברת תערובת נקניק לתבנית אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'.
מערבבים יחד פירה, גבינה, ותבלינים איטלקיים בקערה גדולה. (
מורחים תערובת תפוחי אדמה על תערובת נקניק בתבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד מבעבע. למעלה עם בצל מטוגן, ואופים 5 דקות יותר.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
*1 (1 1/4-lb.) נקניקיות עוף טחון חבילה ניתן להחליף.
** 1/2 כפית. ניתן להחליף בזיליקום יבש.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בוב אוונס שום פירה תפוחי אדמה וגברת דאש שום & תערובת תיבול עשב.