קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

תבשיל בקר

תבשיל בקר
תבשיל בשר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 788 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח שום, תוספות: שמנת, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב לחמניות הסהר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני קינמון פיתולים (Oamc) כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תבשיל בקר ברביקיו, תבשיל בקר וירקות, ו Tex-Mex תבשיל בקר ואורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
Unroll 1 יכול לחמניות סהר, ולחץ לתוך מחבת משומן קלות 13-x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
אופים ב 375 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מבשלים בשר טחון ובצל במחבת גדולה, ערבוב עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
ניקוז. מערבבים בגבינה וב -6 המרכיבים הבאים; כף מעל הקרום.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
פרוס יכול שנותר של לחמניות סהר, וצורה לתוך מלבן, הקשה על ניקובים לאטום; לחתוך לרצועות 1/2 אינץ'. סדר רצועות בעיצוב הסריג על תערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בואו לעמוד 10 דקות.
8
מגישים עם שמנת חמוצה וסלסה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
Dientes De AjoDientes De Ajo