תבשיל בקר בבגדד
תבשיל בשר בגדאד דורש כ 4 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 632 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . . לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, מלח, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר., ו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון).
הוראות
מחממים שמן בסיר כבד על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בשר בשמן חם עד השחמה לחלוטין, על 5 דקות.
יוצקים נוזלים שמורים מתאנים לתוך כוס מדידה 2 כוס.
מוסיפים מספיק מים כך התערובת היא 2 כוסות בסך הכל; לשפוך לתוך סיר עם הבשר. מערבבים גזר, בצל, בצל ירוק, כוסברה, וקינמון לתוך תערובת הבשר. להפחית את החום נמוך ומבשלים ב מבשלים במשך 90 דקות.
מערבבים דבש, חומץ, מלח ופלפל לתוך תערובת הבשר; להמשיך לבשל על נמוך במשך 1 שעה יותר.
מערבבים תאנים ושקדים לתוך תערובת הבשר.
הסר מהחום. מגניב במשך 1 שעה לפני reheating לשרת.