קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

תבשיל בקר בלגי

תבשיל בקר בלגי
נזיד בשר בלגי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 590 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל טחון, צ'אק בשר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו תבשיל בקר בלגי, תבשיל בקר בלגי, ו תבשיל בקר ובירה בלגי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חסמו את הבייקון למשך 1 דקות במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
מיםמים
2
ניקוז.
3
מניחים בייקון וחמאה או מרגרינה בסיר גדול מכוסה או תנור הולנדי. מבשלים מעל חום בינוני עד בייקון הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
מוסיפים בצל; מבשלים עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
מוסיפים שום, ומבשלים 1 או 2 דקות; הקפד לא לשרוף את השום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
6
הסר תערובת בייקון מ סיר, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מוסיפים בשר לשומן שנשאר בסיר, וחומים מכל הצדדים. כאשר בשר הוא השחמה, להחזיר תערובת בייקון לסיר. מערבבים בקמח, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בייקוןבייקון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בקרבקר
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
הוסף מספיק בירה רק בקושי לכסות את הבשר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, ולכסות. מבשלים 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בירהבירה
בשרבשר
9
הסר סיר מחום, ומערבבים פטרוזיליה, גרידת לימון ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
מגישים חם.