נזיד בשר בלגי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 590 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל טחון, צ'אק בשר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו תבשיל בקר בלגי, תבשיל בקר בלגי, ו תבשיל בקר ובירה בלגי (מתכונים דומים).
הוראות
1
חסמו את הבייקון למשך 1 דקות במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
מים
2
ניקוז.
3
מניחים בייקון וחמאה או מרגרינה בסיר גדול מכוסה או תנור הולנדי. מבשלים מעל חום בינוני עד בייקון הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
4
מוסיפים בצל; מבשלים עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
בצל
5
מוסיפים שום, ומבשלים 1 או 2 דקות; הקפד לא לשרוף את השום.
מרכיבים שתצטרך
שום
6
הסר תערובת בייקון מ סיר, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים בשר לשומן שנשאר בסיר, וחומים מכל הצדדים. כאשר בשר הוא השחמה, להחזיר תערובת בייקון לסיר. מערבבים בקמח, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בייקון
קמח לכל מטרה
בקר
בשר
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
הוסף מספיק בירה רק בקושי לכסות את הבשר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, ולכסות. מבשלים 1 1/2 עד 2 שעות.