קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

תבשיל בקר בלגי

תבשיל בקר בלגי
נזיד בשר בלגי עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 643 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לך לחנות ותביא מלח, מעוגל למעלה, מרק בשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תבשיל בקר בלגי, תבשיל בקר ובירה בלגי, ו תבשיל בקר עם שיכר חיוור בסגנון בלגי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הבייקון בתנור הולנדי או עציץ אטום עד חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
הסר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוסיפים את שמן הזית לשומן שנותר בתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
חום מעל חום בינוני-גבוה. לטף את הבשר יבש עם מגבות נייר חום טוב מאוד, כמה חתיכות בכל פעם (לא קהל התנור ההולנדי), הסרת אותם כאשר נעשה. בראון את הבצלים בשומן הנותר, להסיר, ולהניח בצד. זרוק כל שומן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
להפחית את החום לנמוך.
6
מוסיפים את הקוניאק ומגרדים את כל החתיכות השחומות. בזהירות אור עם גפרור מערבולת לשרוף את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
קוניאקקוניאק
7
מחממים תנור ל 325 F. להחזיר את הבייקון, בשר, ובצל לתנור ההולנדי. מערבבים במלח, קורנית, פלפל, עלי דפנה, שום, סוכר חום, בירה ומרק.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מורחים את הלחם עם החרדל ושוכבים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
9
חום לרתיחה.
10
הסר מחום, כיסוי, ומניח בתנור. לבשל 2 עד 2 1/2 שעות או עד הבשר הוא מזלג מכרז, ערבוב מדי פעם. לפני ההגשה, לרפרף את השומן מן הרוטב. מערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
שמור את זה: לקרר כל שאריות עד 2 ימים. כדי להקפיא, למקם במיכלים אטומים או שקיות רוכסן חובה כבדה עד 3 חודשים. כאשר reheating, חם בעדינות על חום בינוני-נמוך.