תבשיל בקר יערה דורש על 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 550 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך דבש, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . וזה די טוב. נסו נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר., ו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר גדול מעל חום בינוני / גבוה, מחממים את שמן הזית ומחממים במהירות את חתיכות הבשר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מניחים את הבצל, פלפל ירוק, סלרי וגזר לתוך הסיר ומטגנים במשך 5 דקות; ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
הסר מהחום.
5
בקערת ערבוב, לשלב את הדבש, מיץ לימון, חרדל, קטשופ, מים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
דגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
6
מערבבים היטב.
7
מעבירים את הבשר והירקות לתבשיל 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
8
יוצקים את תערובת הקטשופ על הבשר והירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
דגני קריפיקס, מרוסקים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 2 עד 2 1/2 שעות או עד הבשר מכרז.