תבשיל בקר ובירה בלגי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. אם יש לכם פטריות קרמיני, זרעי קימל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. מתכונים דומים: בשר בקר אפוי של איש מסכן בסגנון בלגי רוטב בירה, תבשיל בקר בלגי, ו תבשיל בקר בלגי.
הוראות
1
מבשלים בייקון בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
הסר בייקון מחבת, שמירה על טפטוף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים חצי בשר לטפטופים במחבת; מבשלים 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר בשר ממחבת. חזור על הליך עם בשר בקר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 4 דקות. מערבבים פטריות ושום; לטגן 4 דקות או עד מחצית הנוזל מתאדה. מערבבים בקמח; לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בירה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שום
קמח לכל מטרה
בצל
בירה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים בייקון, בשר בקר, גזר, ושאר החומרים למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 2 שעות או עד בשר רך. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
גזר
בייקון
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הערה בירה: עם בשר בלגי ונזיד בירה, להתמקד בירות בלגיות בסגנון של Dubbel או Brune. מילים אלה מצביעות על בירה שחורה, מאלטי שהולך טוב עם בשר מטוגן. Moinette Brune ($9/750 מ " ל) מציע מתיקות פירותית שעובדת עם ירקות מקורמלים ואיכות bready התואמת כל תבשיל, בעוד התוססת של הבירה וגוף בהיר להפליא לא לשקול ארוחת חורף. -- ג ' פרי לינדנמות