תבשיל בקר וברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 467 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חלק-גבינת מוצרלה רזה, מים, בשר בקר טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כמו קינוח. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. הציון הזה מוצק. נסו תבשיל ברוקולי, תבשיל ברוקולי, ו תבשיל ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת מבשלים בקר ובצל בשמן עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את רוטב ווסטרשייר, מלח שום, תיבול איטלקי, אורז, מרק ומים.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)