תבשיל בקר וכרוב
תבשיל בשר וכרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 291 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 364 אוהדים. אם יש לך סלרי, כרוב, מרק בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה נהדר. מתכונים דומים: תבשיל כרוב בקר, תבשיל בקר וכרוב, ו תבשיל בקר וכרוב.
הוראות
מבשלים ומערבבים בשר תבשיל בסיר גדול או בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד השחמה מכל הצדדים, 10 עד 15 דקות.
מערבבים בוליון בקר לתוך מרק בשר בקערה עד מומס; לשפוך על בשר תבשיל.
מוסיפים בצל, פלפל שחור, עלה דפנה; מכסים ומבשלים עד בשר תבשיל הוא רך מאוד, לפחות 2 שעות.
מוסיפים תפוחי אדמה, כרוב, סלרי וגזר; מכסים ומבשלים עד שתפוחי אדמה רכים, 30 עד 45 דקות יותר.
מערבבים רוטב עגבניות ומלח לתוך התבשיל; מבשלים, חשופים, עד רוטב עגבניות משולב באופן מלא וטעמים מעורבבים, 15 עד 20 דקות.