תבשיל בקר ופסטה
תבשיל בקר ופסטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פסטה rotini, שום, עגבניות משומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל פסטה חצילים ובשר בקר, תבשיל בשר בקר ופסטה גביני, ו תבשיל בשר פסטה Twisty.
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל פסטה, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, על 10 דקות.
לנקז ולהניח בצד. בקערה, מערבבים פירורי לחם ופרמזן; להפריש.
בסיר 3 ליטר avenproof, שמן חום מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים 4 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף בשר טחון לבשל עד בשר משחימים היטב, על 7 דקות. לגרד בשר למסננת כדי לנקז עודף שומן. מחבת מחבת ומחזיר בשר למחבת; להפחית את החום בינוני.
מטאטא Preheat. מערבבים עגבניות, מלח, אורגנו ופלפל לתוך בשר בקר ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים פסטה שמורה ומערבבים. מבשלים 2 עד 3 דקות כדי לחמם פסטה.
מסירים מחום ומערבבים בצ ' דר.
פסטה למעלה עם תערובת לחם פירור שמורות ומבשלים תחת ברוילר עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.