תבשיל בקר מבושל איטי
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-55 דקות. גשו לסופר וקנו אפונה, קמח, תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), תבשיל בקר מבושל איטי, ו תבשיל בקר מבושל איטי.
הוראות
מניחים את הקמח בקערה רדודה, ומערבבים עם מלח ופלפל שחור.
מפזרים בשר בקר עם יותר מלח ופלפל שחור. לחץ על קוביות הבשר לתוך הקמח המנוסה, והקש את הקמח העודף.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים את קוביות הבשר עד להשחמה מכל הצדדים, עובדים בקבוצות.
מניחים את הבשר השחום לתוך סיר איטי.
מניחים את הפטריות, בצל וגזר במחבת עם המנה האחרונה של בשר; מניחים את התנור האיטי.
יוצקים על 1 כוס מרק בשר למחבת, ומערבבים לפזר כל חתיכות חומות שנותרו בתחתית המחבת.
בסיר מעל חום בינוני, לטאטא את מרק הבשר שנותר עם תערובת רוטב יבש עד חלקה. מביאים את הרוטב לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד מעובה, על 2 דקות. מערבבים את הרוטב לתוך התבשיל.
מערבבים את תפוחי האדמה, אפונה קפואה, תירס, שעועית לימה, ושעועית ירוקה. אם אתה מעדיף רוטב עבה יותר, מערבבים את הקרם של מרק פטריות.
מניחים את המכסה על התנור, מוגדר לחום נמוך, ומבשלים עד הבשר הוא רך מאוד, על 4 שעות. אתה יכול לבשל את התבשיל עד 8 שעות במידת הצורך.