קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 55 דק.
מנות10
ציון בריאות30
מגזין

תבשיל בקר מבושל איטי

תבשיל בקר מבושל איטי
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-55 דקות. גשו לסופר וקנו אפונה, קמח, תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), תבשיל בקר מבושל איטי, ו תבשיל בקר מבושל איטי.

הוראות

1
מניחים את הקמח בקערה רדודה, ומערבבים עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מפזרים בשר בקר עם יותר מלח ופלפל שחור. לחץ על קוביות הבשר לתוך הקמח המנוסה, והקש את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים את קוביות הבשר עד להשחמה מכל הצדדים, עובדים בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'פלפל צהוב מתוק, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את הבשר השחום לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
מניחים את הפטריות, בצל וגזר במחבת עם המנה האחרונה של בשר; מניחים את התנור האיטי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים על 1 כוס מרק בשר למחבת, ומערבבים לפזר כל חתיכות חומות שנותרו בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים לתוך סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
8
בסיר מעל חום בינוני, לטאטא את מרק הבשר שנותר עם תערובת רוטב יבש עד חלקה. מביאים את הרוטב לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד מעובה, על 2 דקות. מערבבים את הרוטב לתוך התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מערבבים את תפוחי האדמה, אפונה קפואה, תירס, שעועית לימה, ושעועית ירוקה. אם אתה מעדיף רוטב עבה יותר, מערבבים את הקרם של מרק פטריות.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
קישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאהקישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
מניחים את המכסה על התנור, מוגדר לחום נמוך, ומבשלים עד הבשר הוא רך מאוד, על 4 שעות. אתה יכול לבשל את התבשיל עד 8 שעות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב