תבשיל בקר-שעורה
נזיד בשר שעורה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם ערמונים מים, בצל, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השעורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שעורה אפוי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו תבשיל בקר ושעורה, תבשיל שעורה בקר, ו תבשיל שעורה בקר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. Spray 10 אינץ מחבת nonstick עם ספריי בישול.
מוסיפים בשר ובצל; מבשלים במחבת מעל חום בינוני 7 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר חום; לנקז.
בתבשיל ungreased 3 ליטר, מערבבים תערובת בקר ומרכיבים הנותרים למעט ירקות קפואים, פירוק עגבניות.
כיסוי; אופים 30 דקות. מערבבים בירקות קפואים. כיסוי; אופים 30 עד 40 דקות יותר או עד שעורה מכרז.