תבשיל ברווז ונקניקיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קאסולה ברווז ונקניק. מנה אחת מכילה 590 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו קורנית, שעועית קנליני, כתף חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: קסולה של שעועית לבנה, נקניק וברווז, נקניק ברווז וקסולה שעועית לבנה, ו קאסולה עם קונפי ברווז.
הוראות
מיון ושטיפת שעועית; מניחים בקערה גדולה. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית; לכסות ולתת לעמוד 8 שעות.
מפזרים חזיר עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף חזיר למחבת; לבשל 6 דקות או עד השחמה, מפנה מדי פעם.
הסר חזיר מן המחבת; להפחית את החום בינוני.
מוסיפים בצל וגזר למחבת; מבשלים 8 דקות או עד להשחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שום ועגבניות; מבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם. לקשור חוט סביב פטרוזיליה, סלרי, טימין, עלה דפנה כדי לאבטח.
מוסיפים חזיר, שעועית, 4 מרק כוסות, 2 כוסות מים, ועשב צרור למחבת. להביא לרתיחה; לבשל, מכוסה, במשך 2 שעות או עד שעועית מכרז. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור. תערובת שעועית מגניב לטמפרטורת החדר; כיסוי וצינה לילה.
סדר רגליים קונפי ברווז בתבנית אפייה 13 x 9inch.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד מחומם היטב.
הסר עור ובשר מעצמות; לגרוס בשר לחתיכות גדולות. להיפטר עור ועצמות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
להביא תערובת שעועית לרתיחה מעל חום בינוני נמוך; מערבבים ברווז. להביא הנותרים 4 כוסות מרק לרתיחה בסיר בינוני; לשפוך באופן שווה על תערובת שעועית.
אופים ב 325 במשך 2 שעות. הפחת את התנור לטמפרטורה של 27
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף נקניק למחבת; לבשל 6 דקות או עד השחמה, מפנה מדי פעם. מגניב מעט; לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. מערבבים שעועית תערובת; להוסיף חתיכות נקניק.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1/2 כוס.
מפזרים פירורי לחם באופן שווה מעל קסולה.
אופים ב 275 במשך 1 1/2 שעות.
בואו לעמוד 20 דקות לפני ההגשה.