תבשיל ברונסוויק סמוקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 514 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם תרנגולות, רוטב ווסטרשייר, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל ברונסוויק עוף מעושן, תבשיל ברונסוויק, ו תבשיל ברונסוויק.
הוראות
1
משרים שבבי עץ במים לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
הכן אש פחם במעשן; תן לשרוף 15 עד 20 דקות.
3
שבבי ניקוז; מקום על גחלים.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מקום מחבת מים במעשן; להוסיף מים לעומק קו מילוי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב