תבשיל ברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ברוקולי. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 214 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ברוקולי, פטריות, חלב דל שומן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו תבשיל ברוקולי, תבשיל ברוקולי, ו תבשיל ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המרכיבים הראשונים 7 בסיר בינוני; לבשל על אש נמוכה 4 דקות או עד גבינה נמסה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את הברוקולי, ומבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות.
תערובת כפית לתוך תבשיל 2 ליטר מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.