תבשיל ברוקולי וכרובית
אם יש לכם בצל, חלב, אורז וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרקרים עגולים חמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ריץ כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: תבשיל ברוקולי וכרובית, תבשיל כרובית ברוקולי, ו עוד תבשיל ברוקולי וכרובית.
הוראות
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
מבשלים ברוקולי ופרחי כרובית במים במשך 10 דקות, או עד פריך. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר גדול, ממיסים חמאה ובצל טחון. מערבבים כרובית, ברוקולי ואורז לתוך הסיר. לאחר הירקות והאורז מצופים, מערבבים בגבינה, מרק עוף וחלב.
להעביר את התערובת כולה לתבנית אפייה 9x13 אינץ ומפזרים את הקרקרים על גבי.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות.