תבשיל בשר בקר איטי וקארי תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הודיים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר מבושל איטי ותפוחי אדמה קארי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 787 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק בשר בקר, מלח, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-20 דקות. וזה די טוב. נסו קארי בקר לבישול איטי, קארי בשר מבושל איטי, ו בישול איטי קארי אדום בשר בקר צלי (מתכונים דומים).
הוראות
ב 5-כדי 6-1/2-ליטר (5 כדי 6.5 L) תנור איטי, לשלב קמח ואבקת קארי; להוסיף בשר בקר ולזרוק למעיל. מערבבים תפוחי אדמה, שום, גזר וג ' ינג ' ר.
להקציף רסק עגבניות למרק בשר ושופכים על תערובת בקר.
מכסים ומבשלים נמוך במשך 8 עד 10 שעות או על גבוה במשך 4 עד 6 שעות או עד בשר הוא מזלג מכרז.
מערבבים שעועית ירוקה ושמנת, מכסים ומבשלים על גבוה במשך 15 דקות או עד שעועית הם במכרז פריך. מתבלים לפי הטעם במלח. למעלה כל מנה עם מנה של יוגורט ומפזרים כוסברה ושקדים (אם משתמשים).