תבשיל בשר ירקות מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם עלה דפנה, רוטב לסלט, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו תבשיל בשר ירקות מתובל, תבשיל ירקות מתובל, ו תבשיל בשר מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה או תנור הולנדי על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בשר בקר ורוטב איטלקי עד לבשר משחימים באופן שווה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב איטלקי
תבשיל בשר בקר
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
2
מוסיפים 2 כוסות מים, בוליון בקר, עגבניות חתוכות לקוביות, מרק בשר, רוטב עגבניות, שום, עלה דפנה, מלח, אורגנו ופלפל למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הבשר מכרז, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשר
רוטב עגבניות
מרק בשר
עלי דפנה
עגבנייה
אורגנו
שום
פלפל
מים
בשר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מניחים תפוחי אדמה, גזר, פלפל, ובצל בתבשיל; מכסים ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד ירקות רכים, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ירק
תפוח אדמה
גזר
בצל
תבשיל
4
מערבבים קמח ומים קרים בקערה קטנה; מערבבים עד חלקה. מערבבים תערובת קמח לתוך תבשיל, מביאים לרתיחה; לבשל ומערבבים עד התבשיל מעובה, על 2 דקות. להשליך עלה דפנה לפני ההגשה.