תבשיל בשר מעושן עם גבינה כחולה ועירית
תבשיל בשר מעושן עם גבינה כחולה ועירית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, גבינה, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: סלט רומיין עם עירית וגבינה כחולה, תבשיל בשר מעושן, ו בשר מעושן ונזיד כרישה.
הוראות
מחממים תבשיל כבד, גדול או תנור הולנדי (לא מקל) על חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף. שמן. כאשר חם, להוסיף 1/5 ל 1/4 של הבשר. החלק הראשון צריך לרחוש כאשר הוא פוגע בסיר; אם זה לא, להסיר אותו ולחכות השמן כדי לקבל חם יותר. החתיכות לא צריך לנגועאתה רוצה הרבה מקום כך המיצים יתאדו במהירות והבשר יכול להשחים. מבשלים עד משחימים היטב קצת מצופה, על 5 דקות בכל צד, התאמת חום כך בשר רוחש אבל לא לשרוף. הם מוכנים להסתובב כאשר הם משחררים מן הסיר בקלות.
להעביר בשר לקערה ולחזור עם בשר ושמן הנותרים, עבור סך של 4 או 5 קבוצות. זה לוקח בערך שעה כאשר נעשה כראוי.
מוסיפים בייקון לסיר ומבשלים עד שומן הופך בייקון מתחיל חום.
מעבירים בייקון לקערה עם בשר.
מוסיפים בצל לסיר ומערבבים 1 כפית. מלח. לבשל, ערבוב, עד בצל מתחיל להתרכך, על 2 דקות.
מעבירים בצל לקערה עם בשר בקר.
מוסיפים קמח לסיר ומבשלים, ערבוב, עד שהוא מתחיל להפוך זהב ומריח קלוש של piecrust, על 2 דקות.
מוסיפים פפריקה מעושנת ואבקת צ ' יפוטלה ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 30 שניות.
מוסיפים יין ומגבירים את החום לגבוה. לגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית הסיר.
מוסיפים בשר שמורות, בייקון ובצל. מביאים תערובת לרתיחה. מכסים ואופים עד הבשר רך, על 1 1/2 שעות.
מוסיפים תפוחי אדמה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים גזר ומחזירים לרתיחה. התאם חום כדי לשמור על רתיחה. מבשלים, חשופים, עד שהירקות רכים, 30 דקות. מערבבים בחמאה ומוסיפים מלח לפי הטעם.
מגישים חם, מעוטר בגבינה כחולה, פלפל ועירית.