תבשיל בשר פולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ביפי פולנטה. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1160 קלוריות, 102 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %80 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. אם יש לכם קמח תירס, תרד, עלי אזובית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו תבשיל אטריות בשרני, תבשיל נאצ'ו בשרני, ו תבשיל מקרוני בשרי (מתכונים דומים).
הוראות
צלחת עוגת גריז, 9x1 1/4 אינץ'.
מערבבים קמח תירס ומים קרים בסיר 1 ליטר. מערבבים במים רותחים ומלח. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב כל הזמן, עד תערובת מתעבה רותחים; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם; להסיר מן החום. מערבבים בגבינת פרמזן עד חלקה.
מורחים על החלק התחתון ומעלה של צלחת עוגה. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות עד המשרד לחלוטין.
מחממים תנור ל 350ºF. מכסים תערובת קמח תירס בצלחת עוגה עם רדיד אלומיניום; אופים 30 דקות. לבשל בשר במחבת 10 אינץ מעל חום בינוני על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חום; לנקז. מערבבים בתרד, רוטב פסטה ומרז ' ורם.
תערובת בקר כפית לתוך קונכייה פולנטה. מכסים ואופים 25 עד 30 דקות או עד מחומם דרך.
אופים חשפו כ 5 דקות או עד גבינה מותכת.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.